Pàgines

diumenge, 21 de gener del 2024

Poesia, sí! Llegim-ne. Parlem-ne.

Sobretot, parlem-ne. Propose que ens reunim una vegada al més per conversar sobre poesia. 

En l’últim any, a partir de trobades en clubs de lectura o grups de persones que han vingut a sentir parlar sobre poesia, m’he reafirmat en dues coses: 1. Que encara hi ha molta gent carregada de prejudicis contra la poesia. 2. Que hi ha tanta gent carregada de prejudicis contra la poesia com persones que s’atreveixen a deixar de banda aquests prejudicis i troben benestar escoltant un poema, enraonant sobre poesia, llegint-ne, compartint allò tan profund i tan humà que un poema ha aconseguit desvelar en la persona que s’hi ha deixat seduir. 
 
 

 
Això és el que jo voldria, que ens atrevírem a deixar-nos seduir per la poesia. Que n’intercanviàrem experiències, lectures, recomanacions. I que un poema o un llibre de poesia ens portara a transitar camins nous de coneixement, de descobertes, d’empatia...

Si voleu deixar de banda les presses i el soroll durant una estona, enraonar amb calma, aprendre a llegir un poema; a llegir-lo en profunditat... Si n’escriviu i ens el voleu ensenyar, us esperem divendres dia 26, a la Biblioteca Pública de Ròtova. Si hi veniu traçarem junts el full de ruta que volem seguir en aquest espai que hem titulat:

Poesia, sí! Llegim-ne. Parlem-ne. 
 
No cal inscripció prèvia, però, si voleu venir i ens aviseu, ens podrem organitzar millor:

cultura@rotova.es o bé al telèfon 962 835 316 en l’horari de dilluns a divendres d'11 h a 13 h i de 17 h a 19 h.
 
 

2 comentaris:

  1. Hola Maria Josep, m'agrada molt aquesta proposta. A veure si podem anar.
    Una abraçada,
    Mercè

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra que t'agrade, Mercè. A veure si aconseguim fer un grupet bo amb gent interessada per la poesia.

      Una abraçada.

      Elimina