Pàgines

diumenge, 6 d’octubre del 2024

'Sortirem dels racons foscos', del grup musical Afers Domèstics

El poema «Enllà del foc» té mil vides. Els amics d'Afers Domèstics li n'acaben de concedir una altra de molt bella dins el seu nou treball: Sortirem dels racons foscos (2024).
 
El podeu escoltar més avall, amb la lletra del poema que han adaptat així. 

Creix el temps com creix el verd.
Sega el verd el foc que passa,
igual que, en la nit, el gel
silenciós també passa.

[bis]

Però creix cendra del foc
i la sega el camí cert.
Tan cert com que, enllà del foc,
sempre, sempre venç el verd.
Sempre, sempre venç el verd.
Sempre venç el verd.
...
 


Sortirem dels racons foscos és el segon treball de poesia musicada d’Afers Domèstics i es va estrenar a totes les plataformes digitals el 20 de setembre de 2024. Ací n'expliquen la gènesi del treball i ens ofereixen un tast dels 15 poemes musicats.

Afers Domèstics són: Josep Ginesta (músic, veu, guitarra i harmònica); Núria Cañellas (pianista i mànager del grup) i Jordi Homs (actor). 

Aquests són els crèdits del disc: 

© Afers Domèstics. Octubre 2024.
© Poemes musicats per J. Ginesta. Afers Domèstics.
© Poemes (lletra): Fulla per fulla (poema de Miquel Martí i Pol), El Crit i Seré de tu (poemes de Susanna Lliberós), Els meus morts (poema de Marc Granell), L’arbre de la vida i Ulls de glaç (poemes de Jordi Solà Coll), El mur i jo i Sortirem dels racons foscos (poemes de Jordi Homs Forcada), Una cadira en la boira (poema de Marta Vilardaga), Pinyol i Lluny (poemes de Josep Porcar), Enllà del foc i Mirall en el mirall (Maria Josep Escrivà)
Productor: Ricard Puigdomènech.
Distribució plataformes digitals: Cases de la Música (Manresa). 

No és l'única complicitat que compartim amb els Afers Domèstics. Una nit molt bonica ens vam reunir al voltant d'un piano sota l'advocació d'Elies Monxolí i de Salvat-Papasseit... No us ho creieu?

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada